Ajankohtaista

Keho on kotini -ryhmät Turussa kevät 2022

 Yhdessä Henrikin seurakunnan kanssa.  

Hyvinvointiryhmäjossa tulemme tutuksi kehomme kanssa. Keho ja ajatus ja tunteet ovat yhteydessä ja vaikuttavat toisiinsa. Saat siis kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluat hyväksyä kehosi ja itsesi sellaisena kuin olet. Kehollinen tutustuminen itseen voi yllättää. Ryhmässä käytämme kehotietoisuustyöskentelyä, läsnäolo-, rentoutus-, mielikuvaharjoituksia, ohjattua sekä luovaa liikettä ja myös rukousta. Lopuksi voimme jakaa kuka haluaa lyhyesti kokemuksiamme joko kirjoittaen, piirtäen tai keskustellen. Et tarvitse aiempaa kokemusta liikkumisesta, piirtämisestä, maalaamisesta tai kirjoittamisesta.  Tule sellaisena kuin olet juuri nyt. Olet ihmeellisesti tehty.  ”Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän Sinua siitä. Ihmeellisiä ovat Sinun tekosi, minä tiedän sen”. Ps 139:13-14. Voit osallistua silloin kun haluat. Eniten kuitenkin hyödyt, jos pääset joka kerta. 

1. Keho on kotini -illat   tulossa keväällä 2022                                                               

  2. Keho on kotini -päivät  tulossa keväällä 2022 

Voit kysellä jo  nyt alustavia tietoja Hannelelta 045-1255455

Tanssi-liiketerapia

 Tanssi-liiketerapia on luova taideterapiamuto, jossa huomioidaan keho-mieliyhteys. Tanssi-liiketerapiassa tutkitaan omaa itseä ja elämäntilannetta kehon ja mielen ja niiden välisen yhteyden kautta. Käytämme myös keskustelua ja toiminnallisuutta. Kehomme on osa vuorovaikutustamme toisten kanssa. Myös ympäristön tapahtumat ja odotukset vaikuttavat kehoomme kuten myös ajatuksiimme ja tunteisiimme jo kohdusta asti. Keho reagoi samoin oman elämän tapahtumiin. Kun pelkään, menen kasaan, kun iloitsen, alan pomppia. Elämän tapahtumat varastoituu kehoon. Siksi kehon asennon muutos, vaikkapa selän suoristaminen, muuttaa jo sisäistä olotilaa. Elämäntarina on tallella kehossamme.  

Ei edellytä asiakkaalta mitään kehollisia, liikkeellisiä tai tanssillisia taitoja. Jokaisen keho on ainutlaatuinen, voit oppia kuulemaan sitä. Jokainen osallistuu omista lähtökohdista käsin.  Voit tulla ensin tutustumiskertaan. 

Hinnat:  yksilöterapia       tutustumiskerta  45  min 40 e,   60 min  70 e,  90 min  90 e   

——————————————

 Tanssi-liiketerapeuttiset ryhmät 

Ryhmässä kokoontumisia  lähtökohtaisesti 6-10 kertaa 90 min tai viikonloppu.                                            Ryhmän aloitus vielä avoin. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut ryhmässä työskentelystä. Kun tulee 6-8 kiinnostunutta, järjestän ryhmän.

 Viikonloppupajat

Tulen myös mielelläni pitämään muualle tanssi-liiketerapeuttisia ja kehollisia ryhmiä ja viikonloppukursseja.

——————————————–

Voit tutustua enemmän tanssi-liiketerapian esittelyyn täällä  http://www.nyanssi.net/wp-content/uploads/2015/09/TLT_palvelut.pdf 

——————————————

Ota yhteyttä Hannele Tenhu puh 045 1255455, hannele.tenhu@kehocreatio.fi  

Tilaustyöpajat 2021

Tilaa toiminnallinen ilta – tai viikonlopputyöpaja, pidempi kurssi tai luento. 

Teemat esim. Jumalan luoma kehollisuus, kehorukous, ylistystanssi, raamattu ja keho, luovuus, tunnetyöskentely sekä kehollisuus seurakunnassa. 

Työpajat sopivat esim. osaksi erilaisia tapahtumia, teemapäiviä, seurakunnan tai työyhteisön toimintaa. Esimerkiksi naistenpäiviin, miestenpäiviin, virkistystpäiviin, leireihin.

Voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan kurssin.

Hinnat ja sisällöt sovitaan tilaajan kanssa.

Ota yhteyttä info@kehocreatio.fi tai haluamaasi ohjaajaan.